Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı hakkında bazı iddialar dolaşıyor dolaşan iddiaların en ilginci ise ?ben kimim? sorusu geliyor. Acaba birileri kendinden olmayan yada olamayan eserleri ya da yapılanları yok görüp o eserleri yıkmaya mı çalışıyor.

Hatırlarsınız eski siyasetçiler yapardı bunu önceki belediye başkanının yaptığı eserleri ve işleri görmezden gelip o eserleri çürümeye bırakır ya da yıkardı. Zannedersem Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol takımının şimdiki yönetimi de bunun çabasında. Nerden mi biliyorum görünen köy kılavuz istemez her şey aleni ortada ve belli.

Bu yazı okunduğu zaman kulüp başkanı aynen şu cümleyi konuşacak (Kim bu! Bizim maçlarımıza hiç geldi mi. Ya da nerden biliyor bu kadar şeyi) diyecek. Bırakında o kadarı da bizde kalsın! Bir kişi bir şehrin kaderi ile ancak bu kadar oynar ve bir şehirle ancak bu kadar dalga geçebilir. Neden mi? Dokuzda dokuz yapmış bir takımın koçunu kovarak zaten hem takımın hem de şehrin kaderi ile oynamıştır. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Basketbol takımı yöneticileri hiç merak etti mi? Bu sezon gazeteciler neden takımın maçlarını takip etmiyor.

Gazetelerde yer veriliyor verilmesine ama nedeni belli her şeyin en iyisini onlar biliyor. Hatta o kadar iyi biliyorlar ki bu ligin en iyi Amerikalısını ellerinde tuttuklarından belli. Takım neden Nevşehir ve Nevşehirliden uzak hiç düşündüler mi. Zannetmiyorum çünkü onlar her şeyin en iyisini bilirler. Daha önce yaptığımız röportajlarda ve söyleşilerde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Filiz Kılıç cümlesinde ?Şehir-üniversite işbirliğine büyük önem verdiklerini? belirmişti.

Peki, ne oldu da Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı ve yöneticileri şehirden bu kadar uzak. Bu konu hiç sorgulandı mı ya da soruldu mu?

Nevşehir?in neden profesyonel bir takımı yok derken 2. Ligde mücadele eden 2 tane kadın basket takımımız oldu kuranlardan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Oldu da ne oldu önümüzdeki sezon Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı lav edilip yerine voleybol takımı kurulacakmış. Ben bana söyleyenlerin yalancısıyım şu anki Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı yönetim kurulu başkanının branşı voleybolmuş. Dedik ya bir garip işler.

Şimdi buradan suyu daha fazla bulandırmadan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı yönetimine ve başkanına birkaç sorum olacak.

Takımın ne kadar borcu var?

Takımda oynayan sporcular maaşlarını alıyor mu?

Sporculara ne kadar borcunuz var. Oyuncular neden takımdan ayrılmak istiyor?

Sporcuların tamamıyla resmi bir akit var mı. Yapılmadı ise neden?

On?da on yapmış namaglûp bir takımın hocasının gönderilme sebebi nedir?

Takımın başına getirilen yeni antrenörü ne kadar tanıyorsunuz. Geçmişi hakkında hiç araştırma yaptınız mı?

Hangi yöneticiniz sporcular ?Ben kimim? diye bir soru sordu sorma amacı ne idi.

Takım kaç defa iddia ya girdi?

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı eski yönetimi ile bilgi alışverişi yapılıyor mu?

Hangi sporcu için ben onu düğünde bile oynatmam dedi?

Düğünde bile oynatılmayacak sporcunun takımda durması doğrumu. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı lav edilip yerine voleybol takımı kurulacak mı?

Haftaya oynanacak Çankaya müsabakasına kaç sporcu ile gidilecek?

Eksik sporcu ile gidilir ise takım ne ve neden dolayı ceza alacak?

Şimdiki yönetiminin hedefleri arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımında geçen seneden kimseyi bırakmamak var mı?

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımında ki bu olaylardan Rektör Filiz Kılıç hanımefendinin haberi var mı?

Yukarıda sorduğum soruların cevabını ben biliyorum eğer siz bu sorulara cevap vermez iseniz haftaya yine buradan ayrıntılı bir şekilde kamuoyunu bilgilendireceğim bilginize.