AK Parti Nar Belediye Başkanı ve Başkan adayı Süleyman Özçelik, "Geldiğimiz günden beri Nar Belediyesi bünyesine kazandırdığımız 19 aracımız ve revize ettiğimiz 9 araç ile toplamda 28 adet aracımızla halkımıza aralıksız hizmet etmekteyiz." dedi.

"GÜÇLÜ ARAÇ FİLOSU, SAĞLAM HİZMET"

Vatandaşlara sunulan hizmet kalitesini arttırmak ve belediyecilik hizmetlerinin daha etkin yürütülmesini sağlamak amacıyla belediye araç filosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirten Özçelik, “Hizmetlerimizi daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için teknik donanımımızı geliştirmeye önem veriyoruz. Görev süremiz boyunca filomuza kazandırdığımız 19 yeni hizmet aracımız oldu. Vatandaşlarımıza daha kaliteli bir hizmet sunmak için aldığımız araçlarımıza ilave olarak revize ettiğimiz 9 araç ile toplamda 28 adet aracımız Nar kasabamıza hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Bu araçların kiracı olarak değil de araç sahibi olarak belediyeye kazandırma düşüncesi ile yola çıktıklarını aktaran Özçelik, “Sonuçta Nar Belediyemize güçlü bir araç filosu oluşturduk. Filomuza yeni kazandırdığımız araçlar ile Nar'ımız için 7/24 çalıştıkça çalışıyor, faydalı işler yapmaya devam ediyoruz. Harcadığımız emekler yaptığımız planlar gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sayesinde ışıldadığı gibi gelecek dönemlerde de gerçekleştireceğimiz faaliyetler ile daha da ışıldayan bir nar olacak." diye konuştu

Belediye Başkanı Arı’dan taziye mesajı Belediye Başkanı Arı’dan taziye mesajı

Belediyenin güncel araç filosunda ise 28 araç bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ