Bağımlılıkla mücadele seferberliği kapsamında Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan tutuklu ve hükümlüler ile personele “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Zararları” ve “Bağımlılıkla Mücadele Yöntemleri” konularında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesinde görevli Arş. Gör. Dr. Gülhan Küçük Öztürk tarafından konferans verildi.

Konferansta Arş. Gör. Dr. Gülhan Küçük Öztürk, uyuşturucu ve uyarıcı maddeler hakkında bilgilendirme yaparak bu maddelerin bireyler ve bireylerin yaşamları üzerindeki fiziksel, psikolojik ve sosyal yan etkilerini belirtti. Bağımlılık konusunda verilen her türlü mücadelenin önemini vurgulayarak mücadele yöntemleri konusunda bilgilendirme yapan Arş. Gör. Dr. Gülhan Küçük Öztürk, konferans sonunda konferansa katılan tutuklu ve hükümlüler ile personelin sorularını yanıtladı.

Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Murat Demir, bağımlılık konusunda verilen bu tarz bilgilendirme konferanslarının kurumda farkındalığı arttırmada büyük rol oynadığını belirterek katkılarından dolayı Arş. Gör. Dr. Gülhan Küçük Öztürk’e teşekkür etti.