Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir ziyaretleri kapsamında AK Parti İl Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı ve Kızılay Nevşehir Şubesinin ziyaret etti.

Nevşehir ziyaretleri kapsamında daha önce CHP, İYİ Parti ve Ülkü Ocakları İl Başkanlıklarına ziyaret gerçekleştiren Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca ve yönetim kurulu üyeleri, sırasıyla AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya ve Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek'i ziyaret ederek dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Ağca, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada; "Siyasi partiler demokrasinin önemli bir parçasıdır, bizde bir sivil toplum örgütü olarak ve bir hemşehri derneği adına bu hassasiyetle bütün partilere eşit mesafede çalışmalarımızı yapıyoruz. Tek derdimiz şehrimiz ve hemşehrilerimiz. Ankara'da kurmuş olduğumuz birlikteliğimiz hakkında verimli konuşmalar gerçekleştirdik. Bu manada amacımız Ankara'da yaşayan hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunmak." dedi.

Öte yandan Genç Nevşehirliler Derneği'nin ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.