Seçimlerin ardından MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, SP İl Başkanı Ali Doğan Simit, BBP İl Başkanı Şerafettin Karataş, Vatan Partisi İl Başkanı Prof. Dr. Meliha Atalay, DP İl Başkanı Mehmet Yüce, BTP İl Başkanı İkbal Erdoğan gibi isimleri ya bir kez kısa da olsa Seçim Memlekete hayırlı olsun mesajları ile kamuoyunda ve basında görme fırsatı elde ettik ya da şu ana kadar birçoğu onu bile söyleyemedi.

AK Partinin değim yerinde ise muhalefet partilerini hallaç pamuğu attığı seçim sonuçlarına rağmen, 12 yıla yakın bir süredir Türkiye Kamu-Sen´e bağlı Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanlığını yürüten Mustafa Uğur, 7 Haziran seçimlerinde MHP´den Milletvekili adaylığı deneyiminin ardından yine Nevşehir sesi en gür çıkan muhalefet olmayı sürdürüyor.

AK Partinin seçim vaatlerini en son olarak gündeme taşıyan ve AK Partili Nevşehir Milletvekillerinin verdikleri sözleri yerine getirip getirmeyecekleri konusunda takipçileri olmaya devam edeceklerini söyleyen Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, başta ilimizin eğitim sorunlarıyla ilgili olmak üzere ilin hemen hemen her türlü sorunuyla ilgili sorunları tespit etmeye ve çözüm önerilerini sunmaya da devam ediyor.

Çoğu zaman Nevşehir´de bir çok gazetecinin bile yapamadığı araştırmalarıyla, belgeleriyle sorunları yerinde tespit edip Nevşehir Kamuoyunun dikkatine sunan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, AK Partiye muhalefet tek isim durumunda.