PVC sektöründe artan yatırımların, daha iyi çevre, daha ekolojik ürünler, daha yenilikçi tasarımlar ile piyasaya verimlilik ve kalite sağlayan Niğde WİNSA üretici bayisi GNR Vefa Güngör,  Ege Profil San. Ve Tic. AŞ bünyesinde yeni bir başarıya imza attı.

WİNSA markasına öncülük eden ve tüm alanlarını kapsayan her hizmeti büyük bir ciddiyet ve titizlikle gerçekleştirmenin sonucunda ikinci bayilik açtı. GNR Vefa Güngör, Niğde ve Nevşehir üretici bayi olarak kurumsal çalışmalarının tüm dinamiklerini yeniden tanımlayacak.

GNR Vefa Güngör yaptığı açıklamada, sadece hizmet sunan değil, çözüm üreten yaklaşımı ve her biri kendi alanında uzman kadrosuyla, iş ortaklarının beklentilerini kusursuz karşılayarak, benimsediği sürdürülebilir çalışma prensibiyle de işinin takipçisi olmanın sözünü vererek şu şekilde devam etti; “Hedef kitlenin doğru analiz edilmesi ile başlayan süreç, markanın veya ürünün en doğru şekilde kitleye sunulması yönünde yapılan çalışmalarla devam etmesini ve kendisinin yolu açık olmasını temenni ediyoruz.”