Nevşehir Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe sosyal medya hesabından hasat ile ilgili paylaşım yaptı.

Emektar çiftçilere bereketli bol kazançlı hasatlar dileğinde bulunan Mustafa Açıkgöz, yaptığı paylaşımda, “Nevşehir’imizin marka tarımsal ürünlerinden, eşsiz lezzetiyle kabak çekirdeği hasadını emektar çiftçilerimizle; Valimiz İnci Sezer Becel, Milletvekilimiz Yücel Menekşe, Ziraat Odası Başkanımız Mahmut Çalışkaner, Göre Belediye Başkanımız Mustafa Topçu ve vatandaşlarımızla gerçekleştirdik.

Şifa kaynağı kabak çekirdeğimiz; tarlalardan sofralara Nevşehir’imizin doğallığı ve lezzetiyle ulaşıyor. Emektar çiftçilerimize hayırlı, bereketli ve bol kazançlı hasatlar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Kabak çekirdeğinin gerek kendine özgü tadıyla gerekse tarıma sağladığı istihdam ile Nevşehir’in önemli bir değeri olduğunu belirten Yücel Menekşe de şu ifadelere yer verdi:

“Nevşehir’imize özgü tadıyla ve tarıma sağladığı istihdam ile şehrimizin önemli değerlerinden kabak çekirdeği hasat mevsimini, Valimiz İnci Sezer Becel, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu ile birlikte gerçekleştirdik.”