Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde düzenlenen "Kapadokya Moda Haftası" etkinliklerinde, çeşitli tasarımcıların ürünleri tanıtıldı.

Yunak Evleri Otelinin terasında gerçekleştirilen defilede, Türkiye’nin yanı sıra farklı ülkelerden gelen modeller, 2021-2022 yılı ilkbahar ve sonbahar kreasyonlarını moda meraklılarının beğenisine sundu.

Peribacalarının da ışıklandırıldığı defilede ışıkların renkli görüntüler davetliler, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak oturdu.

Defileyi düzenlenen AFWEU CEO’su Aydın Açık, Kapadokya’da bu yıl ikincini düzenledikleri etkinliğin gelecek yıldan itibaren daha büyük bir organizasyonla gerçekleştirileceğini söyledi

Doğal, tarihi ve kültürel zenginlikler ile modanın bir araya gelmesinin bölgenin tanıtılmasına da önemli katkı sunduğunu ifade eden Açık, “30 ayrı ülkeden model ve tasarımcı olarak katılımcımız var. Kapadokya’yı sanatın merkezi olarak dünyaya yansıtmaktı bu amaca ulaştığımıza inanıyorum. Gelecek yıllarda Kapadokya’da etkinliği bahar ve sonbahar döneminde iki kez düzenleyeceğiz.” dedi.

Etkinlikte yerli ve yabancı sanatçılar konser verdi.