Karlık Evi’nden yapılan açıklamada, “Kovid-19 günlerinde zor şartlar altında çalışmalarını sürdüren LÖSANTE doktorlarımıza moral ve destek amaçlı Gönül Köprüsü projesi kapsamında her doktora 1 eser hediye ediyoruz.” denildi.

Açıklamaya göre, proje kapsamında Lösev bünyesinde çalışan LÖSANTE hastanesi doktorlarıyla sınırlı olan Gönül Köprüsü projesine katılmak isteyen sanatçılar kendisine bildirilen isim ve adrese eserini kargoyla gönderecek.

Eser tekniği, ölçüsü ve içeriği serbest olacak. Her sanatçı eserin arkasına kendi bilgilerini, eserin bilgilerini ve iletişim bilgilerini yazacak. Katılımcı her sanatçıya katılım ve teşekkür belgesi gönderilecek. Sanatçılar iletişim bilgilerini [email protected] adresine ya da 5324138049 numaralı telefona mesaj atacak.

1 Ağustos tarihinde resimler sanatçılara verilecek adrese kargoyla gönderilecek. Teşekkür ve katılım belgeleri de 25 Ağustos'ta sanatçıların adreslerine gönderilecek.

Açıklamada, “Pandemi sürecinde toplumumuzda çığ gibi büyüyen paylaşma geleneğimize bir destek projesidir. Bizler Karlık Evi olarak sosyal ve sanatsal projelerimize devam etmekteyiz.” denildi.