3. Toplu Sözleşme Sürecinin kamu görevlileri adına kapsamlı ve bol kazanımlı bir sözleşme ile sonuçlandığını vurgulayan Özdemir, “Masanın manipüle edilmesine izin vermedik, kazanımlarımızla tarihe not düştük. Memur-Sen, 11 Hizmet Kolunun tamamında yetkili Konfederasyon olarak bu başarıya imza atmıştır. Ülkemize, üyelerimize ve tüm kamu görevlilerine hayırlı olsun” diye konuştu.

Manipülasyonları Boşa Çıkardık

Özdemir, yapılan bütün algı operasyonlarına karşın Memur-Sen´in kazanımlarının perdelenemediğini belirterek, “Genel toplu sözleşmede bir önceki toplu sözleşmede aldığımız kazanımlara ilaveten yüzde 90´lık bir iyileşme sağladık. Hizmet kolunda ise yüzde 100´lük bir kazanım artışı gerçekleştirdik. Toplu Sözleşme´de genel tekliflerimizden toplam 43, Hizmet Kolu Sözleşmesi´nde ise toplam 170 kazanıma imza attık. Toplamda 213 kazanım elde ettik. Bu tarihi başarıyla; mali sosyal haklar paketini hayata geçirmiş olduk” şeklinde konuştu.

Kazanımlarımız Sürecek…

“2016 için 6+5, 2017 için 3+4 olmak üzere ‘yüzdelik zam´ artı ‘enflasyon farkını´ alacağımız şekilde bir anlaşma yaptık” diyen Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, “Onun haricinde birçok önemli kazanım var. Mali ve sosyal kazanım paketi hayırlı olsun. Kazanımlarımız sürecek” ifadelerinde bulundu.