7 Yıl önce dönemin belediye başkanı Hasan Ünver’in Nevşehir’e kazandırdığı, zaman içerisinde gerek içerisinde verilen hizmetlerin, gerekse vatandaşın alış veriş merkezlerinde aldığı hizmetin kalitesine ulaştırılan Nevşehir Pazaryeri koronavirüs önlemleri kapsamında yıllar öncesine döndü.

Eski Pazar alanında, pazarcıların ellerinde eldiven, ağızlarında maske hizmet vermek durumunda kalan pazaryerinin tedbirler kapsamında bu şekilde hizmet vereceği belirtiliyor.

Hafta sonundan itibaren eski açık pazaryerinde hizmet vermeye başlayan pazarcıların önemli sıkıntıları olduğuna dikkat çeken Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, “Vatanımıza, milletimize, şehrimize, halkımıza hizmet için Pazar esnafımız yine sahada. Bir Allah'ımız birde şemsiyemiz var. Bizi koruyan, bu zor şartlardaki Türkiye'deki bütün Pazar esnaflarına selam ve sevgiler. Yine bunlar şanslı olanları. Birde sattıkları malzemeler yasaklanan ve evine ekmek götüremeyen, Bağ-Kur’unu yatıramayan, devlet desteğinden faydalanamayan binlerce kardeşimiz var. Acil önlem planı yapılıp bu esnaflar yaşatılmalı” dedi.