Eski TÜGVA Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada; "Yaklaşık 2 buçuk yıl önce inanmış beş kişiyle yola çıkmış olduğumuz bu davada gece gündüz demeden çalıştık ve mücadele ettik.  Bitmeyen samimiyet, bereketlenen gayret ve tevazu ile bize tevdi edilen bu görevi layiki ile yerine getirmenin gayreti içerisinde olduk. Tabi bu süreç boyunca amaçladığımız ve dertlendiğimiz tek husus gençlerin gönlüne girmek ve derdine derman olmak idi. Bu tatlı derdin verdiği azimle, görevimiz esnasında 3 proje, sayısız faaliyet ve bir de il temsilciliği kazandırdık vakfımıza. Gençliğimizin en güzel çağında böylesi güzel bir davada hizmet etmenin gururunu ve onurunu yaşatan Rabbime şükürler olsun. Görevimiz boyunca desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız İbrahim Beşinci abimin elinden bu plaketi almak benim için çok kıymetli idi. Kendisine teşekkürü bir borç bilirim. Yeni atanan İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan kardeşime de tekrar hayırlı olsun. Rabbim kutlu davada yolunu açık etsin, muvaffakiyet nasip etsin" dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliği görevine atanan Oğuzhan Alkan da yaptığı konuşmada, eski yönetime teşekkür ederek, yapılan çalışmalara devam edileceğini söyledi.

Alkan, konuşmasının devamında şöyle dedi: "Kısa bir sürede ilimizde sağlam bir temel kazanan vakfımızı daha iyi yerlere getirmek, hizmet alanını genişletmek ve gençlerimizin tüm tehlikelerden muhafaza edilerek topluma faydalı bireyler olarak kazanılması için çaba sarf edeceğiz."

Konuşmaların ardından Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Koordinatörü İbrahim Beşinci, Eski Başkan Hüsamettin Ellialtı'ya hizmetleri için teşekkür etti, TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliği görevine atanan Oğuzhan Alkan'a da başarılar diledi.