NTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Öbekli´nin OSB´deki Nevsaç Metal Fabrikasında bir araya gelen Vali Aktaş ve Milletvekili Açıkgöz´ün sanayici ve iş adamlarıyla düzenlediği istişare toplantısında Parmaksız, organize sanayinin ilk günlerden itibaren gelişimi hakkında bilgi verdikten sonra yapılması gerekenler ve Sanayinin sorunları hakkında Vali Aktaş ve Milletvekili Açıkgöz´ü bilgilendirdi.

Bilgilendirme toplantısında konuşan NTSO Başkanı Parmaksız, “Burası yatırımcının Kendi İmkânları İle Başlattığı Ve Kendi İmkânları İle Hayata geçirdiği ilk OSB” diyerek, Islah OSB´nin ıslah süreciyle ilgili kısa bir bilgilendirme yaptı, 2003 yılında başlayan Organize Sanayi sürecinde bölgede bulunan sanayicilerimizin birçok alt ve üst yapı sorununu kendi imkânlarıyla yaptığını ve Türkiye´de benzer şekilde tek OSB olduğunu dile getirdi ve sanayicilerimize bu anlamda teşekkür etti. Ayrıca Ülkemizin son zamanlarda yaşamış olduğu zor günleri sanayicilerimizin başarılarıyla daha hızlı ve güçlenerek aşacağından hepimizin emin olması gerekir diyerek sanayicilerimize daha fazla destek olmamız gerektiğini belirtti. “Sizlerin burada olması Sanayicimiz açısında çok önemli, sanayici devleti yanında gördükçe kendini güvende hisseder, yatırım yaparken çekinmez geleceğe güvenle bakar, o yüzden bu ziyaretlerimizi artırarak devam edelim.” diyerek ziyaretleri için Vali Aktaş ve Milletvekili Açıkgöz´e teşekkür etti.

Görüşme sonrası OSB´de yaşanan sorunları yakından takip ettiklerini ifade eden Vali İlhami Aktaş, gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti.

Vali Aktaş ve Milletvekili Açıkgöz´e ilgileri ve ziyaretleri için teşekkür eden NTSO Başkan Vekili Mehmet Ali Öbekli, "Devletimiz yatırım yapmak isteyen müteşebbislere büyük destekler veriyor. Bizlerde emleket sevdalısı olarak, devletin verdiği desteklerle birlikte, bu imkânlardan istifade ederek önemli mesafeler katederiz. Yeter ki isteyelim." ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından Islah OSB´de faaliyet gösteren OMS Makina ve Presmak Plastik firmalarını da ziyaret eden Vali Aktaş, Milletvekili Açıkgöz ve beraberindeki heyet göstermiş oldukları ilgiden dolayı sanayicilerimize teşekkür ettiler ve en kısa sürede tekrar bir araya gelmek üzere sanayi bölgesinden ayrıldılar.