PTT Başmüdürlüğü´nden yapılan açıklamada, ülkenin huzur ve refahı için görev yapan güvenlik güçlerine yönelik kampanya düzenlendiği belirtildi.

Vatandaşlarımızın, ülkemizin huzur ve refahı için görev yapan güvenlik güçlerinin Ramazan Bayramı´nı kutlamasına vesile olmak, milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunmak ve tebrik kartı gönderme alışkanlığını yaygınlaştırılmak amacıyla “Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden” kampanyası düzenlendi.

Kampanya kapsamında, güvenlik güçlerinin görevleri sırasında ulusal medyada yer alan ve ilgi gören görüntülerin yer aldığı fotoğraflardan oluşan 4 çeşit tebrik kartı hazırlandı. "Size Minnettarız" sloganıyla başlatılan kampanyaya ait tebrik kartları PTT iş yerlerinden ücretsiz temin edilebilecek.

Konula ilgili Nevşehir PTT Başmüdürlüğü´nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Şirketimizce Milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın pekiştirilmesine katkıda bulunmak, tebrik kartı gönderme alışkanlığını yaygınlaştırmak ve hizmetlerimizin kullanılırlığını sağlamak üzere “Tebrik kartı Bizden Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden “ kampanyası düzenlenmiştir.

Bu kapsamda 2016 yılı Ramazan Bayramı´nı kapsayacak şekilde düzenlenmiş olan kampanya dahilinde işyerlerimize dört ayrı çeşit tebrik kartları posta ücretleri tatbiki yapılarak ücretsiz dağıtılmak üzere gönderilmiştir.

Söz konusu kampanyaya özel tebrik kartlarının üzerine alıcıların adı soyadı açık adreslerinin müşterilerimiz tarafından yazılamayacak olması vatandaşlarımızın güvenlik güçlerimize hitaben mesajlarının bulunacak olması nedeniyle kabul esnasında müşterilerimizden tebrik kartı göndermek istedikleri il adının yazılması sağlanacaktır.

Vatandaşlarımızın tebrik kartı göndermek istedikleri güvenlik güçlerimizin görev yerleri ile ilgili olarak illerde belirlenen 127 polis ve jandarma karakolunun listesi işyerlerimizin kabul gişelerinde bulunmaktadır.

Tün Nevşehir halkını “Tebrik Kartı Bizden Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden” adlı kampanyamıza katılmak üzere işyerlerimize bekliyoruz. Haber: Alpaslan Körükcü