Ünlübay, mesajında şu ifadelere yer verdi: Tüm Müslümanların hasretle beklediği ve dolu dolu idrak ettiği Ramazan´ın ardından bir Bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, dostluğun, kardeşliğin öne çıktığı; sevinçlerin, mutlulukların paylaşıldığı, her türlü insani ve ahlaki değerlerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından fırsatlar sunan, sosyal dayanışmanın en üst düzeye çıktığı, kırgınlıkların, küskünlüklerin sona erdiği, büyüklerin, akrabaların, hastaların ziyaret edildiği, yoksul ve muhtaçların hatırlandığı müstesna günlerdir.

Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmemiz açısından bayramlar çok özel günlerdir.

Bu vesile ile vatandaşlarımızın bayramı huzurlu ve sağlıklı bir ortamda geçirebilmeleri için bayram süresince fedakârca çalışan başta sağlık personeli olmak üzere bütün çalışanların ve şifa bekleyen tüm hastalarımızın bayramlarını tebrik ediyor, sağlıklı nice bayramlara kavuşmalarını temenni ediyorum.