Cevher Dudayev Mahallesi’ndeki yeni konut alanlarında gerçekleştirilen ve bundan sonraki süreçte yapılması planlanan yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, Fen İşleri Müdürü Erdem Hamarat ‘dan burada yürütülen yol düzenleme çalışmalarına ilişkin olarak da bilgiler aldı.

Cevher Dudayev Mahallesi muhtarı Abdurrahman Keten’in de hazır bulunduğu incelemelerde Belediye Başkanı Seçen, düzenleme çalışmalarının en kısa süre içerisinde tamamlanması yönünde talimat verdi.

Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra, Cevher Dudayev Mahallesi muhtarı Abdurrahman Keten ile muhtarlık binasında bir araya gelerek, Keten’in muhtarlık çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

Seçen, Aksaray Caddesindeki sıcak asfalt çalışmalarını inceledi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyesi tarafından  Şehitlik Köprülü Kavşağı’ndan Borsa Kavşağı’na kadar  olan bölümde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarının halen devam ettiği Millet Caddesi üzerindeki alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Seçen, bir süre önce Şehitlik Köprülü Kavşağı’ndan   başlayıp Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde tamamlanan daha sonra Millet Caddesi üzerindeki sıcak asfaltlama  öncesinde,  temel alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanması için  büyük bir hızlılık içerisinde çabaların harcandığını söyleyen Seçen,  alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının bulunduğu alana kadar  bölümün sıcak asfaltlanmanın tamamlanacağını belirtti.

Belediye Başkanı Seçen,  daha sonra da aynı hızlılık içerisinde sıcak asfaltlama çalışmalarının  Borsa Kavşağı’na kadar süreceğini  ifade etti.