Şehit Gazi Sen Nevşehir İl Başkanı İsmail Karabıyık ve yönetim kurulu üyeleri düzenlenen toplantıda şehit ve gazi yakınları ile bir araya geldi. Dualar ile başlayan yemekte şehitler dualarla anıldı.

Yemeğin ardından davetlilere hitap eden Şehit Gazi Sen İl Başkanı İsmail Karabıyık, “sizlerle bir arada olmaktan büyük onur duyuyorum. Ailemiz her geçen gün daha da büyüyor ne kadar karalama kampanyası yapsalar da bizlerin kendileri gibi sendikacılık yapmayıp bir aile olmamızı ve şehit gazilerimizin  ve yakınlarının yanında olup bir aile olmamızı istemeyenlere bugün tekrar gösterdik ki biz çok büyük bir aileyiz hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Karabıyık, “Biz burada özgürce nefes alabiliyorsak, özgürce ibadetimizi yapabilip yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimizin sayesinde olduğunu biliyoruz. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nda verdiğimiz şehitlerimizden bugün terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimize dek tüm şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Mekânları cennet olsun. Tüm gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.” diye konuştu.