Projeye yönelik 2 milyon 850 bin TL´lik ödeneğin geldiğini belirten Cihan, “Muhtemelen iklimin müsait olduğu en kısa dönem 4 veya 5´inci ayda başlayıp, en geç 20 gün içinde yolu tamamlayacağız. Bundan sonraki çalışmalar da devam ediyor. Projemiz, turizm ağındaki tüm yollara girecek. Ayvalı´da yaptığımız köprüye yönelik Mustafapaşa yol ayrımından Bahçeliye kadar olan kısmı komple söküp düzeltilip ıslah edileceğiz" dedi. 

Şuan ki yapılan yolun 3,5 kilometre olduğunu kaydeden Cihan, "Bu yolun maliyeti 2,5 - 3 milyon. Toplamda yapacağımız yolsa 12 kilometre. Maliyetiyse 14 milyon" şeklinde konuştu.  

Uçhisar yolundaki sıkıntılar hakkında da bilgi veren Cihan, "Bu sorunla ilgili karayollarından ölçüm yapıldı. Bu ölçüm zaten teste girdi. Bu sayede eksiklikler giderilecek. Aşınma tabakası dediğimiz konfor kısmı yapılmadı. Bu sorun kara yolları teknik raporuna göre düzeltilecek" diye konuştu. 

Çavuşin´de sıcak asfalta barikat konulması

Cihan, sıcak asfalt üzerine plastik barikatın konmasının İl Özel İdaresiyle ilgili bir durum olmadığını belirterek, bunun muhtarlık tarafından yapılmış olabileceğini bildirerek, bu şekilde yapılan barikatın asfaltın kalitesini de bozacağını ve bununla da ilgili muhtarlığa uyarı yazısı yazacaklarını kaydetti. Haber: Alpaslan Körükcü