Türk Eğitim Sen (TES) Nevşehir Kadın Komisyonu Başkanı Afet Özçam; “Kadın komisyonu başkanlığımız olarak sinema etkinliğinde bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm yönetim ekibimize teşekkür ediyorum. Filmin organizasyonunu yaparak bizleri buluşturdular. Özellikle bu filmi seçtik çünkü bu teşkilatın mensupları bu ülkeyi karşılıksız seven serdengeçtilerden oluşmaktadır. Çağrımıza karşılık vererek bizlerle filmi izlemeye geldiğiniz için tüm sinemaseverlere ve TES Nevşehir şube yönetim kuruluna da verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim.” dedi.

TES Kadın Komisyon Başkan Yardımcısı Hatice Işık Kök de; “Etkinlik ve faaliyetlerimiz devam edecek. Katılım gösteren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. İnşallah diğer etkinliklerimizde buluşmak üzere saygılarımı sunarım. İyi seyirler.” ifadelerini kullandı.

TES Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ise; “Vatan, bayrak sevdalısı sendikamızın uç beylerimizle ‘Kesişme İyi ki Varsın Eren’ filminde duygularımızın ve yollarımızın kesişmesi aynı duygu yoğunluğunu her bir üyemizin hissetmesinden kaynaklanmaktadır. Katılımlarınızdan dolayı sizlere organizasyonu düzenlemelerinden dolayı da kadın komisyon başkanımız Afet Özçam nezdinde yönetim kuruluna teşekkür ederim. İyi seyirler.” dedi.