Selçuk Cingitaş, 3. Olağan Genel Kurulda güven tazeleyerek yeniden TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi seçildi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş'ın açılış konuşması ile başlayan Genel Kurula toplantısına AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Emrah Özgül, Bölge Koordinatörü Osman Faruk Demirli ile STK temsilcileri, öğrenciler ve TÜGVA üyeleri katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) 3. Olağan İl Genel Kurulunda güven tazeleyen Selçuk Cingitaş ve yönetimine muvaffakiyetler diliyorum. Rabbim güzel işler yapmayı nasip etsin." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "TÜGVA 3. Olağan İl Genel Kurulunu geleceğimizin teminatı genç kardeşlerimizin, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Emrah Özgül ve Bölge Koordinatörü Osman Faruk Demirli’nin ve hazirunumuzun katılımlarıyla gerçekleştirdik. Hayırlı olsun. Her daim gençlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş’a ve yönetimine başarılar diliyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliğinin 3. Olağan kongresini gerçekleştirdik. Yeni seçilen yönetime başarılar diliyorum." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran; "TÜGVA 3. Olağan Genel Kurulundayız. Güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen Şelçuk Cingitaş'ı ve yönetimini tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim." dedi.