Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Hükümet Konağı ziyaretinde, Acıgöl Kaymakamı Doğukan Koyuncu ve kurum amirleri tarafından karşılanarak Kaymakam Doğukan Koyuncu’dan ilçe hakkında brifing aldı.

Ardından Şehit Latif Adıgüzel’in ailesini ziyaret ederek şehidin ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Becel, “Vatanımız ve bayrağımız için canını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Daha sonra Halk Eğitim Merkezinde kursiyer ve uzman öğreticilerle sohbet ederek yapılan kurslar ve eğitimler hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerine ilçe merkezimizde bulunan çay bahçesinde vatandaş buluşmasıyla devam eden Vali Becel, Topaç köyünde bulunan KOP desteği ile yapılan sarımsak soyma ve paketleme tesisini ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

Vali İnci Sezer Becel’e ziyaretleri sırasında İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Acıgöl Kaymakamı Doğukan Koyuncu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, İl Genel Meclis Üyeleri Metin Vural ve Mehmet Fatih Tekeç, İlçe Emniyet Amiri V. Talha Andıç, İlçe Jandarma Komutanı Ercüment Uyan ,İlçe Yazı İşleri Müdürü Leyla Yiğit, İlçe SYDV Müdürü İlknur Değerlier, İlçe Tarım Müdürü Taner Düzgün ve İlçe Nüfus Müdürü Bahri Çakır eşlik etti.