AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan ile Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Mehmet Savran, seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir’deki gazetecilerle bir araya geldi.

CHP’nin İl Genel Meclisi Başkan adayı Hikmet Cingi oldu CHP’nin İl Genel Meclisi Başkan adayı Hikmet Cingi oldu

Özgün, burada yaptığı konuşmada, Nevşehir’in 2004 yılından beri AK Parti belediyeciliği ile yürüdüğünü ve bundan sonra da böyle devam edeceğini belirtti.

31 Mart’tan sonra bereketli bir 5 yıl geçireceklerini kaydeden Özgün, “Allah izin verirse bir nisan sabahı hayır dualarla belediyemizi tekrardan AK Parti’mize, Mehmet Savran'a teslim edeceğiz. Biz burada Nevşehir halkına güveniyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut olarak biz bu yola çıktık. Allah izin verdiği müddetçe de bu devam edecek. Yapılanlar var, yapılamayanlar var. Biz bu yapılanların üzerine daha çok gayret göstereceğiz, yapılamayanlar için vekilimizle, hükümetimizle ve cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Nevşehir’imize daha güzel hizmetler yapacağız. Birlik ve beraberlik olduğu müddetçe, samimiyet ve gayret olduğu müddetçe bereket de oluyor. İnşallah önümüzdeki 5 yıllık sürecin Nevşehir için daha bereketli ve hayırlı olacağına inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: İsmail Irmak