Bir istifa daha geldi Bir istifa daha geldi

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan ile Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Mehmet Savran, seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir’deki gazetecilerle bir araya geldi.

 Partinin bütün teşkilatları ile birlikte sürekli sahada olduklarını belirten Çalışkan, “Seçimden seçime değil görevi aldığımız ilk günden itibaren gerek belediye başkanımız, gerek milletvekillerimiz, gerek tüm kademelerimiz zaten sahadaydık. Çok şükür ki bunun rahatlığını da sahaya çıktığımızda görüyoruz. Elhamdülillah önümüzdeki bu 63 günlük süre içerisinde Sayın Doktor Mehmet Savran başkanımızla beraber Allah'ın izniyle Nevşehir'e yeniden imza atacağız. Nevşehir'de başladığımız kutlu yolculuğumuza devam edeceğiz Allah'ın izniyle.” dedi.

AK Parti teşkilatı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Nevşehir tarihinin en yüksek oyunu alacakları sözünü verdiklerini kaydeden Milletvekili Çalışkan, şöyle devam etti: “Allah nasip ederse verdiğimiz bu sözün arkasında durmak suretiyle sahada var gücümüzle tüm teşkilatlarımızla, ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, biz milletvekilleri hep beraber AK Parti'ye gönül verenler olarak inşallah Nevşehir’imizi iktidarımızın da gücüyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın da bizlere olan desteğiyle Nevşehir'e yeni hizmetleri, yeni projeleri hayata geçireceğiz.”

Editör: İsmail Irmak