Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri 9-10 Aralık tarihlerinde Gençlik Spor Merkezinde yapılan satranç turnuvasında 12 kategoride 9 il birinciliği, 6 il ikinciliği ve 8 il üçüncülüğü olmak üzere toplamda 23 derece ve madalya alarak büyük bir başarıya imza attı.

7 yaş genelde Yağız Alp Adnan Görür 3’ncüsü.  7 yaş kızlarda İzlem Karakaya 3’ncü.  8 yaş genelde Emirhan Yakar 1’nci,  Ömer Tuna Atmaca 2’nci ve Ilgaz Metin Şahin 3’ncü oldu.

Futbol turnuvasının şampiyonu Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Futbol turnuvasının şampiyonu Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

8 yaş kızlarda Ayşe Sare Yalçın 1’nci ve Elif Altunsoy 3’ncü oldu.

9 yaş genelde Mustafa Erdem Kaya 1’nci, Yılmaz Türker 2’nci ve Efe Deniz Kurt 3’ncüsü olurken 9 yaş kızlarda ise Zeynep Beren Köksal eş puanla il 1’ncisi, Bilge Değirmenci eş puanla il 1’ncisi ve Yağmur Soylu 3’ncü oldu.

10 yaş kızlarda Masal Duru Açar 1’nci Ela Paslanmaz 3’ncü,  11 yaş genelde Alptekin Sağlam 2’nci, 11 yaş kız Ebru Irmak 1’nci, Ayşe Özer 2’nci ve Eslem Toprakçı 3’ncü oldu.

12 yaş genelde Muhammet Aşık 1’nci ve Fatih Aşık 2’nci oldu.

12 yaş kızlarda da Fatma Erva Ekşi 1’nci ve Beren Serra Saygın 2’nci oldu.

Okul idarecileri, Antalya’da yapılacak olan Türkiye Satranç Şampiyonasında okulu ve Nevşehir’i temsil etmeye hak kazanan öğrencileri ve onları yetiştiren öğretmen Nilgün Nuray’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Satranç turnuvasında dereceler Altınyıldız’ın (3)

Satranç turnuvasında dereceler Altınyıldız’ın (1)

Editör: Mehmet Günay