Diyanet Gençlik Spor hafta sonu Eğitim Gençlik Spor kulübü ile 4. hafta müsabakasına çıktı.

DİGES lig maçına Ramazan Yasak, Sami Toprakcı, Hasancan Özbalcın, Mahmut Karakaş, Serkan Durmaz, Çağdaş Fidangül, Salih Öğretici, Ali Akgoç, H.İbrahim Erdaş, Ercüment ve Eyvaz Gedik on biriyle başladı.

Hafta sonu oynadığı Eğitim Gençlik Spor maçını 4-3 alarak puanını 7 yapan ve averajla 2.sıraya yükselen DİGES lider Acıgöl sporla puanları eşitledi ve Birinci Amatör kümeye yükselme iddiasını devam ettirdi.

Maça kötü başlayan Diges, 5.dakikada 1-0 yenik duruma düştü. Çabuk toparlanan takım Çağdaş`ın 25.dakikada serbest vuruşundan attığı golle beraberliği yakaladı.

25.dakikada Diges?den sağ bek oynayan Sami ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Diyanet spor ilk yarının son dakikasında Ali Akgoç ile kontrataktan bir gol daha buldu ve ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. İkinci yarı daha derli toplu oynayan Diges, Mahmut Karakaş ve Eyvaz Gedik`in attığı gollerle maçı 4-3 alarak şampiyonluk yolunda iddiasını devam ettirdi.

Diyanet spor önümüzdeki hafta maç yapmayacak. Nevşehir Diyanet Sporda Kulüp Başkanı Adem Özbek yaptığı açıklamada

?Bu sezon çok şansız maçlar oynadık ve puanlar kaybettik. Bu maçta ise daha maçın başında eksik kalmamıza rağmen 3 puanı aldık ve yolumuza devam ediyoruz. Takımımız gençlerden kurulu, oldukça iyi mücadele ettiler.

Bir ara maç 4-2 olunca rahatladılar, son dakikada yediğimiz gol sonucu değiştirmedi ve maçı 4-3 kazanarak 3 puanın sahibi olduk. Puanımızı 7 ye yükselttik ve lider Acıgöl spor ile eşitledik.

İnşallah 1. Amatör Kümeye çıkarız. Takımın başında Ali Özcan hocamız var. Ona güvenimiz ve desteğimiz sonsuz. İnşallah bizi şampiyonluğa götürecek neticeleri alır.

Yönetim Kurulu olarak isteklerini yerine getiriyor ve arkasında duruyoruz.

31 Mayıs`a kadar maçımız yok, bu 15 günlük arayı da çok iyi değerlendirip eksiklerimizi düzelteceğiz? dedi. Haber: Ali ÇAMUR