AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Rasim arı, Pazar günü kendi sahasında karşılaşacağı Somaspor müsabakası öncesinde kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Nevşehir Belediyespor'un akşam antrenmanını izledi.

Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve kulüp yöneticileri ile birlikte bir süre antrenmanı takip eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz ve Belediye Başkanı Arı, kulübün yeni Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu ve futbolculara başarılar diledi.

Milletvekili Açıkgöz, yaptığı açıklamada; “Sevdamız Nevşehir Belediyespor’umuzun idmanını Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı ve hazirunumuzla birlikte ziyaret ettik. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize başarılar diledik. Nevşehir’imiz spora aşık bir şehirdir. Nevşehir Belediyespor’da şehrimizin gözbebeğidir. Sizlerin inancı ve her zaferi şehrimizin ortak sevincidir. Şehrimiz sporunda yeni destanları birlikte yazacaksınız, buna inancımız tamdır. Değerli arkadaşlar Nevşehir, sizden şampiyonluklar bekliyor. Her zaman olduğu gibi takımımızla el ele gönül gönüle biriz beraberiz.” dedi.