Kırmızı beyazlı ekip perşembe günü deplasmanda Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor’a konuk olacak.

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligin 20. haftasında deplasmanda Diyarbekirspor ile karşılaşacak.

Kırmızı beyazlı ekip, 1. Grup’ta 41 puanla 1. sırada yer alan rakibi ile oynayacağı zorlu müsabaka öncesinde hazırlıklarına Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde başladı.

Nevşehir Belediyespor’da, Ofspor müsabakasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen İsmail Hacıhafızoğlu müsabaka kadrosunda yer almayacak.

Bir günlük izin kullanan kırmızı-beyazlı ekip hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı tek antrenman ile başladı.

Kırmızı-beyazlı ekipte soğuk algınlığı sebebi ile İlyas Ural, Muhammed Burak Taşdemir, Hamza Küçükköylü ve Mehmet Kaan Türkmen tedbir amaçlı olarak antrenmana katılmadı.

Tokuş, “Hafta içi kendi sahamızda Ofspor karşısında istemediğimiz bir skor ile müsabakayı yöneten hakem arkadaşların da katkısı ile 2-1 mağlup olduk. Biz bundan sonra oynayacağımız müsabakaları kazanmak için sahaya çıkacağız. Ofsor müsabakasında her ne kadar mağlup olsak da sahada oyuncularımın sergilediği performans, Gazi Stadı’nın buzlu zemini ve müsabakayı yöneten hakem triyosunun kararlarına rağmen iyi idi. Ofspor maçı artık geride kaldı ve biz önümüze bakmalıyız. Bundan sonraki maçlarımızı kazanmak için mücadele etmeliyiz. Ofspor müsabakasının hakem triyosu için bir şey dememe gerek yok her şey ortada, aleni ve apaçık onlar için konuşmanın da bir anlamı yok. Allaha havale ediyoruz.” Dedi.