Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligin 22. hafta müsabakasında deplasmanda Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor takımı ile karşılaştı. Maçtan 2-1 mağlup ayrılan Nevşehir Belediyespor, ligin 22.haftasında 12.mağlubiyetini alarak haftayı puansız kapattı.

İstanbul Bolluca Stadyumunda oynanan karşılaşmada karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı 0-0 sona ererken Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor takımı ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor takımına galibiyeti getiren golleri 66. dakikada Ozan Karabacak ve 76. dakikada Umut Aydın kaydederken Nevşehir Belediyespor’un golünü ise 82. dakikada Muhammed Furkan Işık kaydetti.

Bu sonuçla oynadığı 22 maçın ardından 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan Nevşehir Belediyespor, topladığı 20 puanla 14. sırada yer alırken ligin 23. haftasında 17 Mart Çarşamba günü saat 14.00’da kendi sahasında grubun son sırasında yer alan Manisaspor ile karşılaşacak.

Müsabakayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın birlikte izledi.