TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligin 4. hafta müsabakasında deplasmanda Karaman Belediyespor ile karşılaştı. Maçtan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan Nevşehir Belediyespor, ligdeki ikinci mağlubiyetini alarak haftayı puansız kapattı.

Karaman Kemal Kaynaş Stadında oynanan karşılaşmanın 24. dakikasında Kubilay Serbest’in attığı golle ev sahibi Karaman Belediyespor 1-0 öne geçti. Nevşehir Belediyespor 45+4. dakikada Burak Koçer’in kaydettiği golle beraberliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarının başlamasıyla 59. dakikada Kubilay Serbest kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru ev sahibi Karaman Belediyespor lehine 2-1’ getirdi. Karşılıklı ataklarla geçen maçın 88. dakikasında Abdullahi Ali Jama Telli ile bir gol daha bulan Karaman Belediyespor 3-1 öne geçti. Nevşehir Belediyespor 90. dakikada Aykut Sarıdoğan’ın attığı gol ile skoru 3-2’ye getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla sezonun ikinci mağlubiyetini alan Nevşehir Belediyespor, ligin 5. haftasında 3 Ekim Pazar günü saat 14.30’da kendi sahasında 1954 Kelkit Belediyespor ile karşılaşacak. İSMAİL IRMAK