Nevşehir 1969 GSK U-16 futbol takımı gözünü finale dikti

Nevşehir Amatör Küme U-16 Liginde fırtına gibi esen Nevşehir 1969 GSK U-16 futbol takımı ligin 5. haftasında kendi evinde Gülşehir Belediyesporu konuk etti. Her iki takımda sahaya çıktı. Müsabakada Arif Subaşı, Erdal Beğenen ve Münevver Ulusoy Hakem üçlüsü görev aldı. 3 No'lu çim sahada oynanması planlanan müsabaka, Gülşehir Belediyespor futbol takımı yöneticisinin cezalı olması ve yerine yönetici olarak sahaya giren kişinin yönetici kartının olmaması sebebi ile müsabakanın Hakemi Arif Subaşı tarafından oynatılmadı.

Nevşehir 1969 GSK U-16 futbol takımının hükmen 3-0 galip sayılması beklenen bu müsabaka ile ilgili kararı tertip komitesi verecek.

Nevşehir 1969 GSK U-16 futbol takımı bu müsabakadan galip sayılırsa puanını 13 yapacak ve averajla ligde 2. sıradaki yerini koruyacak.

U-16 Liginde oynanan diğer maçlarda ise şu sonuçlar alındı.

Kapadokya Nevşehir Spor : 5 Kapadokya Avanos  Spor   : 2

Nevşehir Belediye   Spor   : 4 Ürgüp Spor                          : 0

Bu sonuçların ardından Nevşehir Belediyespor 13 Puanla liderliğini sürdürdü.

Önümüzdeki hafta U-16 liginde grup maçlarında son hafta maçları oynanacak ve Playoff oynayacak takımlar belli olacak. Statüye göre 1.olan takım 4.olan takımla, 2. olan takım ise 3. olan takımla Playoff oynayacak ve kazanan takımlar final oynayacak.