Şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehirspor, ligin üçüncü hafta maçında Pazar günü Hatay ekibi Belen Belediyespor ile İskenderun´da karşılaşacak.

Geride kalan ilk iki hafta müsabakalarında puan kaybı bulunmayan kırmızı beyazlı ekip, bu maçı da kazanarak deplasmandan kayıpsız dönmek istiyor. Spor Toto Bal Ligi 5.Grup temsilcimiz sezonun üçüncü hafta maçında zorlu bir deplasmanda puan arayışına girecek.

Antrenmanlarına sıkı şekilde hazırlanan ekip de hedef 3 puan. Nar Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların düz koşunun ardından taktiksel çalıştıkları gözlendi. Ardından futbolcular yarış antrenmanı şeklinde devam ettiler.

Futbolcuların antrenman içerisinde küçük kalelere gerçekleştirdikleri isabetle vuruşlar ve oturup halde kafa topuyla gerçekleştirilen antrenmanda birbirine üstünlük sağlamaya çalıştılar.

Nevşehirspor´da Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki antrenmanda işi sıkı tutarak deplasmandan mutlak 3 puan ile dönmeyi hedefliyor. Sezonun geride kalan iki maçında bir beraberlik ve bir mağlubiyet alan Belen Belediyespor, topladığı 1 puan ile 10. sırada yer alıyor.

Kırmızı Beyazlı ekip Nevşehirspor ise deplasmanda oynayacağı üçüncü maçından da galip gelerek, taraftarlarına galibiyet yaşatmak istiyor.

Nevşehirspor ligin ilk haftasında Aksaray deplasmanında 68 Aksaray Belediye Spor´u 1-0, kendi sahasında ise Kilis Belediyespor´u 3-1 mağlup ederek 6 puanla ligin namağlup üç takımından birisi olarak dikkat çekiyor.

Hatay temsilcisi ligin ilk haftasında kendi sahasında Arsuz Karaağaç ile 0-0 berabere kalırken ikinci haftada ise deplasmanda Talasgücü Belediyespor´a 2-0 yenilerek ligde 1 puanı bulunuyor.

Kırmızı Beyazlılar Takımlarını yalnız bırakmayacaklar!

Nevşehirsporlu taraftarlar hafta sonu Belen deplasmanına gidecek olan takımlarını yalnız bırakmama kararı aldılar. Deplasmana gidecek olan kırmızı beyazlı taraftarlar şimdiden organizasyona başladılar. Belen Belediyespor - Nevşehirspor maçı 08 Ekim 2017 Pazar günü saat 15.00´de İskenderun 5 Temmuz sentetik yan sahada oynanacak. Kaynak: Mustafa Ferveren