Bölgesel Amatör Lig 5. Grup´ta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehirspor, son aldığı Yozgatspor mağlubiyeti ile yarışta yara alsa da sonuna kadar mücadelesini sürdürecek.

Nevşehirspor yönetimi, Kapadokya Hill Hotel´de Nevşehir´de görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek sohbet etti.

Nevşehirspor yöneticisi Ahmet Ertaş´ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Nevşehirspor Başkanı Salih Dirikoç, yönetim kurulu üyeleri Çetin Ulukuş, Ali Akkoç ve Kadir İnanan´ın yanı sıra Nevşehir´de görev yapan gazeteciler katıldı.

Nevşehirspor Başkanı Salih Dirikoç, alınan Yozgatspor mağlubiyeti nedeniyle üzgün olduklarını belirtirken, henüz ligin tamamlanmadığını ve şampiyonluk iddialarının sonuna kadar süreceğini ifade etti.

Kalan maçlara galibiyet parolası ile çıkacaklarını ve şampiyonluk için rakiplerinin kaybetmesini bekleyeceklerini belirten Salih Dirikoç, sezon sonu şampiyon olarak Nevşehir´e profesyonel bir takım hediye etmek istediklerini kaydetti.

Nevşehirspor´u desteklemek üzere stada gelen protokol başta olmak üzere tüm Nevşehirli sporseverlere teşekkür eden Salih Dirikoç, bugüne kadar olduğu gibi sezon sonuna kadar bu desteğin devam etmesi gerektiğini belirtti.