Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, KYGM tarafından düzenlenen ve yurtlarda konaklayan öğrencilerin katıldığı turnuvalarda basketbol ve badminton branşında derece yapan sporcularla bir araya geldi.

Nevşehir ev sahipliğinde düzenlenen KYGM 34. iller arası basketbol turnuvası 3. grup elemelerinde 2. olan kız takım kadrosu ile Adana’da düzenlenen KYGM iller arası badminton turnuvası Türkiye finallerinde 3. olan erkek takımı ve 4. olan kız takımı kadrosundan 20 sporcu ziyarette hazır bulundu.

Sporculardan turnuva hakkında detaylı bilgi alan İl Müdürü Özdemir, gençleri kurumun yaptığı sosyal, kültürel, sanatsal, sportif faaliyetler ve Gençlik ve Spor Bakanlığının projeleri hakkında bilgilendirerek tesislere davet etti.

Adana’da düzenlenen KYGM iller arası badminton turnuvası Türkiye finallerinde 3. olan erkek takımı ile 4. olan kız takımını tebrik eden Özdemir, Nevşehir ev sahipliğinde düzenlenen KYGM 34. iller arası basketbol turnuvası 3. grup elemelerinde 2. olan kız takımına Kocaeli’nde düzenlenecek üst klasman müsabakalarında başarılar diledi.

İl Müdürü Özdemir, derece yapan sporculara çeşitli hediyeler vererek spor ve eğitim hayatlarında başarılar diledi.