Kıbrıs´ta ‘Tüm Çocuklar Şampiyondur´ sloganıyla 20-24 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 7. Gündüz Tekin Onay Uluslararası Minikler Futbol Turnuvası´na davet edilen Kapadokya Göremespor U11-U12 takımı, turnuvada 52 takım arasından 3. oldu.

Takım sponsoru Aşk-ı Derun Otel´in sahibi Şuayip Yıldırım, Kulüp Başkanı Ali Erdoğan, antrenör Ercan Kılıç ve oyuncuları otelde kabul ederek futbolculara çeşitli hediyeler takdim etti.

Çocukların başarısından büyük mutluluk duyduğunu belirten Yıldırım, “Çocukların katıldıkları turnuvadan başarıyla dönmesi bizi çok mutlu etti. Çocuklarımızın bundan sonraki turnuvalardan da başarıyla dönmesi bizi daha da mutlu edecek. Biz de elimizden geldiği kadar destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Takım antrenörü Ercan Kılıç da, takımın elde ettiği başarıdan duyduğu mutluluğu dile getirerek, 2016´da Macaristan´da gerçekleştirilecek UEFA U11-U12 futbol turnuvasına hazırlanacaklarını söyledi.

100´ün üzerinde takımın bu turnuvada yarışacağını kaydeden Kılıç, biz takım olarak bugünden itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Kıbrıs´ta olduğu gibi Macaristan´da da Nevşehir´i temsil edeceğiz. Amacımız şampiyonlukla dönmek” diye konuştu.

Daha sonra futbolcular, Başkan Ali Erdoğan, sponsor Şuayip Yıldırım ve antrenör Ercan Kılıç kupayla hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber: Alpaslan Körükcü

/images/haberler/resimler/2015-8/24/1110066037294.jpg