Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 1.gurupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor-Yomraspor maçını Nevşehir Belediyesporlu taraftarlar ile birlikte izledi.

Nevşehir Belediyespor’un Gazi Stadı’nda yapılan mücadelesini; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, AK Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ile MHP Belediye Başkan Aday Prof. Dr. Filiz Kılıç, TFF Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mustafa Avcı, STK Temsilcileri, daire müdürleri, Afrin Gazisi Zeki Didinmez, basın mensupları ile çok sayıda vatandaşlar izledi.

Nevşehir Belediyespor’u desteklemek adına karşılaşmayı izlemeye gelen vatandaşlar adeta, birlik ve beraberlik ortamı sergiledi. Maç sonunda Nevşehir Belediyespor kendi evinde Yomraspor ile 1-1berabere kaldı.

Vali Aktaş, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya ve Yönetimine, futbolculara, Nevşehir taraftarları ile vatandaşlara teşekkür ederek, Nevşehir Belediyesporlu oyunculara başarılı bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu.