TGF’nin çalışmaları hakkında Başkan Karalar’a bilgi veren TGF Başkanı Karaca, seçimlerin ardından göreve gelen Karalar’a “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Daha sonra Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir’i de makamında ziyaret eden Karaca ve Esendemir;  seçimlerin hizmet için bayrak yarışı olduğunu, Türk halkının anayasal hakkını kullanarak iradesini sandığa yansıttığını belirterek, seçimlerin geride kaldığını, yeni seçilen başkanların işlerinin çok zor olduğunu ancak bu görevin üstesinden geleceklerine inanmak istediklerini dile getirdiler.

TGF Başkanı Karaca ve Başkan Vekili Esendemir Adana’daki ziyaret turuna; Günaydın Adana ve İlkhaber Gazeteleri ile Kanal A ve Koza TV’ye geçerek çeşitli temaslarda bulundular.

Adana’da basın-yayın kuruluşlarını ziyaret eden TGF Başkanı Yılmaz Karaca, “Gönül isterdi ki; Adana’da yayın hayatını sürdüren basın kuruluşlarının yanı sıra Seyhan ve Sarıçam Belediyelerini de ziyaret edebilseydik. Kısa zaman diliminde bu kadarını yapabildik. Önümüzdeki süreçte Adana’daki temaslarımız ve çalışmalarımız devam edecek” dedi.