Başkan adayı Yıldız, Ürgüp’te görev yaptığı 10 yıl boyunca, Ürgüp'te yılların beklediği sorunları çözüme ulaştırdığını söyledi.

Nevşehir Kızılay Türkiye birincisi Nevşehir Kızılay Türkiye birincisi

Sıfırdan değil, tecrübeyle başladığını kaydeden Yıldız , "İlçemizin sorunlarını çözmek için yola çıktık. Sorunları çözmek için bilgiliyiz, azimliyiz, iradeli ve kararlıyız. Ürgüp için geliştirdiğimiz vizyon projeler şehrin kalkınmasına büyük katkı sağlayacak. Ürgüp’ün geleceği çok daha güzel olacak. Dünya Lideri Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın neferleri olarak dün olduğu gibi bugünde vermiş olduğumuz tüm sözleri rahatlıkla yerine getireceğiz.

Bu hususta saygıdeğer hemşerilerimizin şüphesi olmasın. Tek derdimiz olan Ürgüp için çekilecek çileye ve ödenecek her türlü bedele razıyız. Elimizden geldiği kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamaya özen gösterdik. Ulaşamadığımız hemşerilerimiz var ise kusurumuza bakmasınlar, desteklerini esirgemesinler. 31 Mart günü aziz milletimiz bir karar verecek, Ürgüplü hemşerilerimize güveniyoruz. Bu seçimde kazanan Ürgüp olsun.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ