AK Parti Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, festival kapsamında düzenlenen proje yarışmasında ödül almaya hak kazanan belediye başkanlarına ödüllerini verdi.

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik de Nar beldesine yaptığı hizmetlerden dolayı ödüle layık görüldü.

Özçelik, ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özçelik’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarında da başarı diledi.

Özçelik de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Nar beldesi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ekibiyle birlikte hizmetlerin en güzelini yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Özçelik, yaptığı açıklamada, “387 belde belediyesinin katılmış olduğu AK Parti Yerel Yönetimler Gençlik Festivali Proje Yarışmasında sunmuş olduğumuz ve Nar'ımıza yapmış olduğumuz projelerle dereceye girerek ödüle layık görülmenin onur ve gururu ile ödülümüzü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdimleri ile almış bulunmaktayız. İnanmak, çalışmak ve istikrarlı olmak başarıya giden yolun en önemli basamaklarıdır. Bu yolda beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Nar'ımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.