Ürgüp Belediyesi halkla iç içe Ürgüp Belediyesi halkla iç içe

Aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Fahri Yıldız, Ürgüp İçin gerçek belediyecilik sloganıyla vizyon projelerinin başlıklarını ve detaylarını paylaştı.

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı tarafından Ürgüp Sinema Salonunda gerçekleştirilen aday ve proje tanıtım toplantısı büyük ilgi gördü.

Toplantıya, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Fahri Yıldız, Ürgüp’ün yarınlarına ışık tutacak projeler ve bunların hayata geçirilmesine destek olacak ekip ve yol arkadaşlarım diyerek sunum yaptı.

Projelerin ve belediye meclis üye adaylarının tanıtılmasının ardından bir konuşma yapan Yıldız, “2009 -2019 yılları arasında birçok başarılı projeyi tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yeni dönemde yeni projelerimizle hemşerilerimizin karşısındayız. Biz bu dönem Ürgüp’ü daha iyi bir noktaya getireceğiz. Öğrencisinden, çocuğuna, gencinden, emeklisine kadar hepsine dokunan projelerimiz var. Ürgüp için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız ve kararlıyız” dedi.

Editör: İsmail Irmak