Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Arı’yı makamında ağırlayarak sohbet eden Kapadokya Alan Başkanı Aydın Cem Aslanbay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Arı’ya teşekkür etti.
Aslanbay’a görevinde başarılar dileyen Başkan Arı, doğa ve tarihin dünyada en güzel bütünleştiği yer olan Kapadokya bölgesinin tarihi sürecinde, insanların peribacalarının içlerine ev, kilise oyduklarını bunları da fresklerle süsleyerek, binlerce yıllık yaşlı medeniyetlerin izlerini günümüze taşıdıklarını söyledi.
Arı, Alan Başkanı Aslanbay’a dünyanın en romantik, en fantastik ve en mistik şehri olan Kapadokya’nın merkezi Nevşehir olarak ortak proje ve çalışmalarda her zaman hazır olduklarını vurguladı.