A W138469 01KGYS kameralarının ilk kaydettiği ilk kaza Yeni Sanayi Sitesi 3. Ek blok önünde meydana geldi.

Ara sokaktan ilerleyen kamyonet kontrolsüz bir şekilde caddeye çıkınca kaza kaçınılmaz oldu. Kamyonet cadde üzerinde ilerleyen hafif ticari araca çarptı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan hafif ticari araç, sanayiye tamir için gelen ve bir iş yerinin önünde bekleyen başka bir hafif ticari araca çarptı.

Kentte meydana gelen bir başka kaza da Mustafa Parmaksız Caddesi üzerinde bulunan kavşakta meydana geldi. Kazada dönüş yapan jip tarzı araç kırmızı ışıkta durmayınca, yeşil ışıkta geçen otomobile çarparak kazaya neden oldu.

Başka bir olayda ise kontrolsüz şerit değiştirerek dönmeye çalışan bir sürücü kazaya neden oldu. Kaza Milli İrade Caddesi üzerinde meydana geldi. Kazada kontrolsüz bir şekilde şerit değiştirerek akaryakıt istasyonuna girmeye çalışan otomobile, aynı yönde ilerleyen bir başka otomobil çarptı.

KGYS kameralarının kaydettiği kazalardan birisi de Cevher Dudayev Mahallesi  Çat Kavşağında yaşandı. Araç kontrolsüz olarak şerit değiştirerek kavşakta dönmek isteyince, aynı yönde ilerleyen bir başka otomobille çarpıştı.

Jandarmadan Türkiye Duman Uygulaması Jandarmadan Türkiye Duman Uygulaması

Kentte meydana gelen trafik kazalarında yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Kaynak: İHA