Kemikkıran “Gerçek Belediyecilik” mottosuyla 2024 Yerel Seçimlerinin startını verdiklerini belirterek, şunları söyledi: “Neden gerçek belediyecilik? Çünkü 27 Mart 1994, tam otuz yıl önce sayın genel başkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanmasıyla milletimizin özlemle beklediği belediyecilik anlayışının başlangıcı olmuştur. Bugün huzurlarınızda gerçek belediyecilik anlayışının mimarı Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bize emaneti olan 1 il, 7 ilçe ve 15 belde belediye başkan adaylarımızı 31 Mart’ta kazandırmaya hazırız.”

Yeniden aday gösterilmeyen mevcut belediye başkanlarına da teşekkür eden Kemikkıran, “5 yıl boyunca çok büyük hizmetlerde bulunarak bayrağı devredecek belediye başkanlarımız var. Kozaklı belediye başkanımız Akif Kabukçuoğlu, Ürgüp belediye başkanımız Mehmet Aktürk, Çat belediye başkanımız İbrahim Ertürk,  Göre belediye başkanımız Mustafa Topçu, Sulusaray belediye başkanımız Bayram Yılmaz, Çalış belediye başkanımız Kazım Yılmaz’a huzurlarınızda hasseten hizmetleri, emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Bu kutlu yolda ben de varım diyerek partimiz ve liderimizin yanında olan aday adaylarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni eden Kemikkıran, “Sözümüz kuvvetli, adımlarımız sağlam, ufkumuz aydınlık, yolumuz açık, dostlarımız sadık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.” şeklinde konuştu.

Editör: Ravza Nur Baydemir