Gizligider, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın "Yatağının altında döviz olanlar parasını altına dönüştürsün, TL´ye dönüştürsün. Türk lirası değer kazansın" çağrısına, Nevşehir Ticaret Borsasının, Hayvan Pazarı ve Zahire Pazarında "Pazarımızda Dolar ve Euro Geçersizdir" kampanyası ile verdikleri destek için Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş´a özel olarak teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş´la görüşerek, sorunlarını dinledi. Gizligider, burada yaptığı konuşmada, NTSO ile birlikte Ticaret Borsasının da Nevşehir ekonomisinin omurgasını oluşturduğunu belirterek, bu konuda yapmış olduğu başarılı çalışmaları için Salaş´a teşekkür etti. 

Gizligider, Bu şehrin Siyasileri, Bürokratları, İş Adamları ve STK´ları ile Nevşehir´imizi el birliği ile 2023´e birlikte hazırlayacaklarını ifade etti.

Türkiye´nin zor bir dönemden geçtiğini, ülkemizde yaşanan terör olaylarının herkesi derinden sarstığını aktaran Gizligider, "Biran önce bu terör eylemlerinin son bulmasını temenni ettiğini söyledi. Kentte atanmış, seçilmiş ve sivil toplum örgütlerinin, ahenkli ve uyumlu bir Nevşehir tablosunu oluşturduğunu anlatan Milletvekili Gizligider, Bu tablo ilimiz için önemli bir fırsat ve inşallah bu fırsatı hep beraber Nevşehir için büyüyen fırsatlar haline dönüştürmemiz lazım" dedi. 

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentin tüm milletvekillerinin birlikte hareket etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Birlik ve beraberliğin başarıyı getireceğini aktaran Salaş, sivil anayasanın biran önce gerçekleşmesini beklediklerini de ifade etti. 

Borsa üyelerinin sorunları hakkında Gizligider´e bilgi veren Başkan Salaş, bu konuda desteklerini beklediklerini kaydetti.