Altınyıldız öğrencileri, matematik ve fen bilimleri derslerinde edindikleri becerileri ulusal ve uluslararası düzeyde sergilemelerini sağlamak, matematik bilgi ve seviyesini yaygınlaştırmak amacıyla yapılan Ulusal ve Uluslararası Matburger ve Fenburger Yarışmalarında Türkiye finalisti olmaya hak kazandı.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandı

2024 Matburger Sınavı’nda Ayaz Çınar, Ali Kurt, İnci Yılmaz, Miray Tekin, Muhammet Aşık, Yusuf Kerem Akıllı, Durmuş Ali Ülkü, Enes Efe Yalçın, Çınar Doruk Karaca, Zeynep Zümra Yalçın Türkiye finalisti oldu.

2024 Fenburger Sınavı’nda ise, Duru Kaya, Mehmet Kağan Ata, İnci Yılmaz, Berkant Yusuf Bilen, Fatih Aşık, Duru Karakaya, Zeynep Ela Özdemir, Durmuş Ali Ülkü, Utku Bayram Pıçakçı, Soley Ece İlleez, Enes Efe Yalçın, Çınar Doruk Karaca, Ömer Aras Bilhan, Yusuf Gökmen Şahin, Zeynep Zümra Yalçın finale çıkmaya hak kazandı.

Okul yönetiminden yapılan açıklamada, “Bizleri bu başarılarından dolayı onurlandıran öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” denildi.

Whatsapp Image 2024 05 03 At 11.10.37

Kaynak: HABER MERKEZİ