Nevşehir´deki çeşitli meslek gruplarındaki esnafların yanı sıra Belediye Başkanı Atilla Seçen´e hayırlı olsun dileklerini ileten vatandaşlar, hizmet yolunda başarılı çalışmalara imza atılmasını arzu ettiklerini ifade ediyorlar.

Seçen´ e tebriklerini ileten vatandaşların yanı sıra çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin de katıldığı ziyaretler yoğun bir katılım ile gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Atilla Seçen´i bugün de Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk başkanlığında, İl Müftülüğü heyeti, Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Solmaz, i Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri,  Belediye Caddesi´nde çeşitli meslek gruplarında faaliyet gösteren çok sayıda esnafın yanı sıra, Nevşehir Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş, Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) Başkanı Erol Mutlu başkanlığındaki heyet,  Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı ve beraberindeki heyet, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Yaşar Esen ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kapadokya Öğrenci Servisi Kooperatifi Başkanı Mehmet Selçuk Kolukısa ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Demir, İmam Hatip Platformu Başkanı Avukat Mustafa Yavuz başkanlığındaki heyet,  Nevşehir Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Abdullah Tan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kapadokya Sanayi ve İş İnsanları Federasyonu(SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Habibe Beşer başkanlığındaki heyet, Nevşehir Genç Yaklaşım Derneği Başkanı Erdal Şenol başkanlığında yönetim kurulu üyeleri ve Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş,   ziyaret ederek başarı dileklerini aktardılar.

Seçen´e Kırgız kalpağı

Belediye Başkanı Atilla Seçen´i ziyaret eden Nevşehir Uluslararası Öğrenci Derneği( NUDER) Başkanı  Faruk Kahriman ve beraberindeki heyet, hayırlı olsun dileklerinde bulunduktan sonra Kırgız Kalpağı hediye etti.

İlim Yayma Cemiyeti kültürel yayın hediye etti

İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Avlanmaz başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ´i makamında ziyaret ederek Belediye Başkanlığı görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Ziyarette Avlanmaz, Belediye Başkanı Seçen´ e çeşitli kültürel yayın hediye etti.

Belediye Başkanı Atilla Seçen ziyaretlerden duyduğu mutluluğu dile getirerek “ Halkımızın ve kamu kurum ve kuruluşların temsilcilerinin yanı sıra, sivil toplum teşkilatlarımızın  yöneticilerinin şahsıma karşı gösterdikleri  yakın ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim. Allah herkesten razı olsun. Bu makamlar bizlere şeref verir, ama en önemlisi değerli halkımızın gönüllerini kazanabilmek. İnanıyoruz yapacağımız çalışmalarla da halkımızın gönüllerini de kazanacağız. Belediyemizde görev  yapan tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte bizlerden beklenilen hizmetleri gerçekleştirmek için çaba harcayacağız.