14 Eylül 2018 tarihi itibari ile hizmet vermeye başlayan 189 odalı Crowne Plaza Kapadokya Nevşehir Oteli misafirlerine konfor ve marka kalitesi ile 5 yıldızlı hizmet vermeyi hedefliyor. Güzel Atlar Diyarı’nda yer alan otel Kapadokya Bölgesi'ni keşfetmek ve kariyerine değer katmak isteyenlere sağladığı konfor alanlarıyla en kaliteli hizmeti sunuyor.

Otel Genel Müdürü Adnan Devrim, Nevşehir'de görev yapan basın mensuplarıyla Crowne Plaza Cappadocia Nevşehir Otelinde kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı sonrası yerel ve ulusal medya temsilcilerine oteli gezdiren Otel Genel Müdürü Adnan Devrim, “Crowne Plaza Cappadocia Nevşehir Otelimiz, bölgede görülmesi gereken her yere 15 dakika mesafede, İş ya da eğlenmek için bölgemizi ziyarete gelen tüm konuklarımız bu güzellikleri kolayca keşfedebilir. Otelimiz Nevşehir’in merkez noktasında, misafirlerimize hizmetin en kalitelisini sunmaya hazırdır” sözleriyle otelin konum avantajının yanında, hizmet kalitesine ve konfor güvencesine dikkat çekti.

Kahvaltı programı Otel Genel Müdürü Adnan Devrim’in yeni hizmet vermeye başlayan oteli basın mensuplarına gezdirmesinin ardından sona erdi.