Melodika, blok flüt, gitar, piyano, ukulele, bateri, darbuka gibi enstrümanlarla yeteneklerini geliştiren öğrenciler, sene başından beri belirli gün ve haftalar ile ilgili koro çalışmalarında bireysel performanslarını sergiledi.

Piyano ve gitar konserleri ile kendilerini daha iyi ifade etme şansı bulan öğrenciler BİLSEM okullarının açmış olduğu sınavlara yönelik eğitimler aldı. Özellikle piyano ve gitar alanlarında verdikleri konserler ile müzikal alanda kişisel gelişimlerine büyük katkıda bulundu.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları yetiştiren öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Altınyıldız’da bir başarı serüveni: Resim

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri 2021 – 2022 eğitim öğretim yılında resim derslerinde hayal güçlerini kağıda dökerek çizimler yaptı.

Yaratıcılıklarını kaleme aktardıkları dersler sonucunda katıldıkları yarışmalarda dereceler alan öğrenciler, okulda düzenlenen sergilerle atık malzemelerden 3 boyutlu çalışmalar yaptı.

Linol baskı sergileri, tuval çalışmaları ile öğrencilerin sanatla iç içe bir öğretim yılı geçirmeleri sağlandı. Dönem içerisindeki BİLSEM sınavlarında öğrenciler görsel sanatlar alanında üstün başarılar sergiledi.

2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilerin psikomotor becerilerini geliştirmeleri amaçlanarak sanatın farklı dallarında da bilgi sahibi olmaları ve yeteneklerini geliştirmeleri için kurumda seramik atölyesi açılacak.

RESİM YARIŞMASI

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen anı ve resim yarışmasında Altınyıldız İlköğretim Kurumu çifte birincilik elde etti.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu sınıf öğretmeni Sibel Özdil, 24 Kasım kutlama programları kapsamında Nevşehir geneli öğretmenler arası anı yarışmasında il birincisi oldu.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2. sınıf öğrencisi Şahika İkra Özdoğan ise 24 Kasım kutlama programları kapsamında Nevşehir geneli resim yarışmasında il birincisi oldu.

İNSAN HAKLARI TEMALI RESİM YARIŞMASI

Kutlu Esin Arslan

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ RESİM YARIŞMASI

Durmuş Kağan Sonugelen birinci oldu.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ (BENİM ÖĞRETMENİM) RESİM YARIŞMASI

Şahika İkra Özdoğan

15 TEMMUZ DEMOKRASİ RESİM YARIŞMASI

Durmuş Kaan Sonugelen ve Şahika İkra Özdoğan il birincisi oldu.

MİLLİ TEKNOLOJİLERİMİZ RESİM YARIŞMASI

Durmuş Kaan Sonugelen

Öğrencileri tebrik eden okul idarecileri öğretmenlere ve velilere teşekkür edip başarılarının devamını diledi.