Jandarma Haberleri

Jandarma haberleri ve güncel Jandarma gelişmeleri, Jandarma ile ilgili tüm video, Jandarma fotoğrafları ve Jandarma haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haber sitemizde


Asayiş

Jandarma ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan 25 şüpheliyi yakalamak için 30 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Yaşam

Kozaklı İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri vatandaşları trafik konusunda bilgilendirmeye devam ediyor.

Yaşam

Almanya’da yaşayan Nevşehirli 79 yaşındaki Meryem ninenin gönderdiği kışlık yün çorap ve atkılar, Hakkari İl Jandarma Komutanlığı Üs Bölgesinde nöbet...

Nevşehir Haber

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı, Gülşehir İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekipleri Yüksekli köyünde vatandaşları bilgilendirdi.

Asayiş

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son 15 günde yaptığı çalışmalarda 52 kişi gözaltına alınırken, çeşitli uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş

Nevşehir’de düzenlenen "Şehit Uzman Jandarma Serdar Dağ-JASAT Mercek-2 Operasyonu"nda çeşitli suçlardan aranan ya da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6...

Nevşehir Haber

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarında stant açarak bilgilendirmede bulundu.

Yaşam

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarında stant açarak jandarma hakkında bilgilendirmede bulundu.

Nevşehir Haber

Nevşehir’de jandarma dev bir operasyon düzenledi. Gözaltına alınan çok sayıda şüpheli çarşafla adliyeye getirildi.

Asayiş

Nevşehir’de haklarında yakalama kararı bulunan 5 zanlı jandarma tarafından yakalandı.

Derinkuyu

Jandarma personeli, Derinkuyu’da ilkokul öğrencileri ile bir araya gelerek 112 acil çağrı hattı konusunda bilgi verdi.

Yaşam

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hastanelerde görev yapan jandarma personeline yakın savunma eğitimi verildi.