Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haber sitemizde


Nevşehir Haber

Nevşehir’i Türkiye’nin en temiz şehri yapmak ve temizlik konusunda toplumun tüm kesimlerinde farkındalık oluşturmak amacıyla Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı...

Yaşam

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Nevşehir Haber

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta sonu belediye ekiplerinin çalışma alanlarında ve yeni düzenleme yapılacak olan parklarda incelemelerde bulundu.

Yaşam

Nevşehir’de firmalara yönelik “Sınai Mülkiyet & Devlet Teşvik, Hibe ve Destekleri Bilgilendirme Programı” düzenlenecek.

Güncel

Bugün Nevşehir ve ilçelerinde nöbetçi eczanelerin listesi şu şekilde.

Güncel

Nevşehir'de bu hafta hava nasıl olacak?

Nevşehir Haber

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü koordinesinde 81 ilin ortaöğretim öğrencilerinin katılacağı "Türkiye Entelektüel Oyunları Yarışması" Nevşehir'de 300'ü aşkın liseli öğrenciye ulaştı.

Yaşam

Nevşehir genelinde bugün 3 kişi hayatını kaybetti.

Spor

16-20 Nisan tarihleri arasında Tekirdağ ilinde yapılan Okul Sporları Genç B Serbest Kadın Güreş Türkiye Şampiyonası 900 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Nevşehir Haber

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yapılan bursluluk sınavında görev alan tüm personellere teşekkür etti.

Tarım

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, tarımsal sulamada yağmurlama ve damlama sulama sistemlerinin tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Güncel

Bugün Nevşehir ve ilçelerinde nöbetçi eczanelerin listesi şu şekilde.