Göreve seçildiği günden itibaren her fırsatta ilimizde amatör futbola gönül vermiş, amatör futbol kulüplerinde görev yapan isimlerle bir araya gelip ilimizdeki futbolun daha da ilerlemesi için yapılması gerekenleri,

mevcut sorunları konuşarak bu sorunlara çözüm yolları arayan Futbol İl Temsilcisi Karaca, İl Özel İdaresi ve Masterler Futbol Takımında yıllardır görev alan Şakir Topoğlu ile de görüş alışverişinde bulundu.

Şakir Hoca?nın Nevşehir futbolunun yıllardır önemli emektarları arasında yer aldığına dikkat çeken Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, ?Öncelikle geçtiğimiz günlerde ASKF hizmet binasında yaptığımız genel kurulumuza katılan tüm amatör futbol takımları başkanları ve yöneticilerine, ilimiz futboluna katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.

Amacımız ilimizde futbolu daha ileri seviyelere taşımak. Bu amaçla elimizden geldiği kadar bu branşta yıllardır ilimizi temsil eden, futbolumuza asla göz ardı edilemeyecek ölçülerde emeği geçen ağabeylerimizle istişarelerde bulunuyoruz.

Bu istişarelerimizde Nevşehir futbolunun sorunlarını, bu sorunlara nasıl ortak bir çözüm yolu üretebileceğimizi de konuşuyoruz.

Bu istişarelerimiz görevde bulunduğumuz süre içerisinde hep sürecek. Sonuçta umarım futbolumuzu bir adım daha ileri götürmek hedefimiz olacak? diye konuştu.